Findstudieboliger.dk

Studerende? Find ledige lejeboliger her

Lejeboliger egnede til studiebolig i Skive

Her et udvalg af lejeboliger til leje i Skive lige nu:

Modelfoto

Lejlighed til leje på Sallinggade, Skive

Skøn 2 værelses lejlighed på 60 kvm belligende på 1. sal. Lejligheden er med egen indgang og lille altan.Lejligheden indeholder én lille entre, stort lyst køkken og stue, soveværelse med skab og et...

Modelfoto

Lejlighed til leje på Voldgade, Skive

3 værelses lejlighed på 71 kvm. beliggende i stueetage, med nyere køkken og badeværelse samt adgang til fælles gårdområde, vaskemaskine og tørretumbler.Lejligheden er velegnet til bofællesskab.

Modelfoto

Lejlighed til leje på Voldgade, Skive

Lys 3 værelses lejlighed på 71 kvm. beliggende på 1.sal.Lejligheden er med nyere moderne køkken og rummeligt badeværelse. Lejligheden er desuden velegnet til bofællesskab.Endvidere er der adgang ti...

Modelfoto

Lejlighed til leje på �stergade, Skive

Hyggelig nyrenoveret 3 værelset lejlighed på 60 kvm.Beliggende i stueetage med adgang til fælles vaskemaskine og tørretumbler.Endvidere er der egen lille terasse.

Modelfoto

Lejlighed til leje på Vindevej, Skive

Hyggelig 2 værelses lejlighed med egen indgang, vaskemaskine og depotrum. Endvidere er der adgang til fælles have. Der er mulighed for leje af carport.

Modelfoto

Lejlighed til leje på Resenvej, Skive

Hyggelig 2 værelses lejlighed beliggende på 1.sal.Lejligheden er med nyere badeværelse og køkken.Endvidere er der adgang til fælles vaskemaskine, gårdområde og cykelskur.